İETT'den Beylikdüzü için yeni hatlar

İBB’nin köklü kurumu İETT, katılımcı yönetim vizyonu ve her seferinde daha iyiye hedefiyle yeni hatları devreye alıyor. Bu çerçevede Beylikdüzü İlçesi için 3 yeni İETT hattı hizmete başlıyor. Beylikdüzünden Marmaray'a direkt ulaşımın sağlanması için, 145 Marmara Evleri – Küçükçekmece Marmaray Hattı, 16 Temmuz 2024 tarihinde hizmete başlayacak.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 09.07.2024, 18:56 09.07.2024, 19:01 Erkan YILMAZ
İETT'den Beylikdüzü için yeni hatlar

İstanbul Toplu Ulaşımında tüm otobüs, metrobüs, tarihi tünel ve nostaljik tramvay hattını işleterek 1 günde 5 milyon yolculuk gerçekleştirilmesini sağlayan İETT, katılımcı yönetim vizyonu ile tüm ilçe belediyelerini ziyaret ederek, yeni talepleri yerinde alıyor, rasyonel olanları tek tek hayata geçiriyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen, İETT Genel Müdürü Sayın İrfan Demet ve teknik ekibinin katıldığı toplantılarda Beylikdüzü Belediyesi’nin, İlçe Muhtarlarının, Sivil Toplum Örgütlerinin ve bölgedeki üniversiteler ile vatandaşların talepleri tek tek alınarak detaylı olarak değerlendirildi. Yapılan planlama çalışmaları ile Beylikdüzü halkının gerek ilçe içerisinde gerekse Metrobüs ve Marmaray’a daha hızlı ve daha kolay ulaşımının sağlanması için 3 yeni hattın daha devreye alınması kararlaştırıldı.

Beylikdüzü'nden Marmaray'a doğrudan ulaşım

Beylikdüzünden Marmaray'a direkt ulaşımın sağlanması için, 145 Marmara EvleriKüçükçekmece Marmaray Hattı, 16 Temmuz 2024 tarihinde hizmete başlayacak. Beylikdüzü sakinlerinin, ilçedeki okul – hastane – kaymakamlık gibi kamu kurumların daha kolay ve daha hızlı erişimini sağlamak ve mahalleler arası entegrasyonu sağlayabilmek için de BM 7 Haramidere/Yakuplu-Beylikdüzü ve BM8 Gürpınar/Adnan Kahveci Mah.-Cumhuriyet Mah. Metrobüs isimli 2 yeni hat da 9 Eylül 2024 tarihinde hizmete başlayacak. İETT, katılımcı yönetim vizyonu ve toplu ulaşımda her seferinde daha iyiye hedefiyle tüm ilçeler için yatırımlarına hızla devam edecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153