banner139
banner69

Ulaşım Motorlu Araçlar'dan, Conecto otobüslere muayene öncesi ücretsiz Check-Up kampanyası

banner113

Mercedes-Benz Türk yetkili servisi Ulaşım Motorlu Araçlar, Conecto’lara özel muayene öncesi ücretsiz Check-Up kampanyası başlattı. 31 Temmuz’a kadar olan kampanya ile halk otobüs esnafları araçlarının muayene öncesi eksiklerini öğrenebilecekler.

banner114
KAMPANYA 03.06.2024, 17:27 03.06.2024, 18:02 Taşıma Dünyası
Ulaşım Motorlu Araçlar'dan, Conecto otobüslere muayene öncesi ücretsiz Check-Up kampanyası
banner101

Ulaşım Motorlu Araçlar yaz sezonuyla birlikte halk otobüsçüsünü mutlu edecek bir kampanyaya start verdi. Conecto kullanıcısı halk otobüsçüsü genel muayene öncesinde 31 Temmuz’a kadar Mercedes-Benz Türk Ulaşım Motorlu Araçlar yetkili servisinde araçlarına 31 Temmuz’a kadar Ücretsiz Check-Up yaptırabilecek.

“İş kaybını engelliyoruz”

Halk otobüsçüsüne nefes aldıran ve işletme sürecinde sorunsuz çalışmalarına katkı sağlayan kampanyalar ile her dönemde destek vermeyi sürdürdüklerini belirten Ulaşım Motorlu Araçlar Servis Pazarlama Sorumlusu Zuhal Kılıç Danacı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Başlattığımız ücretsiz Check-Up kampanyası ile muayene öncesi otobüsün yapısal durumu ölçülüyor. Otobüs esnafına araç için gerekli iyileştirmeler hakkında bilgi veriliyor. Bu sayede otobüsün ilgili muayenelerden sorunsuz geçmesi sağlanıyor. Aksi durumlarda ise muayeneden geçemeyen her otobüs esnaf için gelir kaybı anlamına geliyor. Çünkü muayeneden ret alan otobüs işe kabul edilmiyor. Yeni randevu tarihi ve iş kaybı süreci yaşanıyor. Bu sebeple 1 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında yetkili servis noktamızda ücretsiz Check-Up hizmeti başlattık. Biz halk otobüsü esnaflarına her zaman destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmakta kararlıyız. Mercedes-Benz Conecto’lara gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

Muayene Öncesı Ücretsiz Check-Up

Mercedes-Benz Türk yetkili servisi Ulaşım Motorlu Araçlar tarafından düzenlenen Ücretsiz Check-Up kampanyası 1 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında Ulaşım Motorlu Araçlar servisine gelen araçların ilgili kontrolleri yetkili personeller tarafından yapılacak. Check-Up hizmeti ücretsiz olacak ve otobüs durumu otobüs sahiplerine ayrıntılı olarak sunulacak.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153