banner139
banner69

İETT’ye özel ödül

banner113

Bu yıl 11’inci kez düzenlenen “Atlas Lojistik Ödülleri” sahiplerini buldu. İETT’ye, “Adalar İlçesi’nde Elektrikli Araçların Hizmete Alınması” nedeniyle Jüri Özel Ödülü verildi.

banner114
İETT’ye özel ödül
banner101

Atlas Lojistik Ödülleri” yarışmasının ödül töreni, 15 Aralık 2020’de dijital ortamda gerçekleştirildi. EKO MMI Fuarcılık tarafından 11 yıldır kesintisiz olarak lojistik sektörünün medyası ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile devam eden yarışmanın ödül törenine Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna Turagay, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa Gültepe, sektör dernekleri başkanları ve yöneticileri ile iş dünyasının önemli isimleri ve lojistik sektörünün profesyonelleri katıldı. Törende lojistik sektörünün başarılı markaları ve profesyonelleri ödüllerini alırken, yaptıkları ihracatla lojistik sektöründe değer yaratan başarılı ihracat şirketleri de ödüllendirildi.

Toplam 68 adayın farklı kategorilerde yarıştığı ve 11 ihracat şirketinin de jüri tarafından ödüle layık görüldüğü ödül töreni Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay’ın yaptığı konuşmayla başladı. Özellikle salgın döneminde lojistiğin önemine vurgu yapan Turagay, Türkiye’nin lojistik altyapı yatırımları, taşımacılık ve lojistik alanında yapılan düzenlemelerle ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra organizasyon komitesi adına İlker Altun, kategorilerinde ödül kazanan kuruluşları açıkladı. Altun “Çok önemli bir projeydi. Adalarda atların insan taşımacılığında araba olarak kullanılmasından hepimiz çok büyük üzüntü duyuyorduk. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu konuya el atarak artık hem tabiatı kirletmeyecek hem sessizliği bozmayacak şekilde elektrikli araçları hizmete sundu. Artık atlar yeşillikler içinde iyi de beslenerek hayatlarını yaşıyorlar. Dolayısıyla biz bu girişimi de ödüle layık gördük ve Adalar İlçesi’ne yapmış olduğu bu katkıdan dolayı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bir ödül takdim etmeyi kararlaştırdık. Kendilerini tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153