banner92
banner69

Alp Özler Lojistik ‘ten spora büyük destek

Nevşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Nevşehir Valiliği, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Başkent Turing Spor Kulübü iş birliğiyle 24-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Kapadokya Rallisi’ne Alp Özler Lojistik ve Alp Özler Filo, 15 gözetmen aracıyla destek vererek, spora ve sporculara olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

banner114
LOJİSTİK 09.09.2024, 13:36 Erkan YILMAZ
Alp Özler Lojistik ‘ten spora büyük destek

Bu özel etkinlikte sağladıkları destek, sadece lojistik ve filo hizmetleriyle sınırlı kalmadı; aynı zamanda sporseverlerin güvenliği ve organizasyonun başarısına da büyük katkı sağladı. Alp Özler Filo’nun güçlü araç filosu, organizasyonun akışını desteklerken, sporun gelişimine katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler.

Alp Özler Lojistik, spora olan bağlılığını yalnızca Kapadokya Rallisi ile sınırlı tutmadı. 30 Ağustos – 02 Eylül 2024 tarihleri arasında Samsun’da başlayıp, Ankara’da 1. TBMM önünde son bulan Kurtuluş Yolu Bisiklet Turnuvası’na da önemli bir katkı sağladı. Turnuva süresince sundukları destek ile hem sporcuların yanında olduklarını gösterdiler hem de bu anlamlı organizasyonun bir parçası olmaktan onur duyduklarını ifade ettiler.

Alp Özler Lojistik ve Alp Özler Filo, sporun ve sporcuların her zaman yanında durarak, geleceğin şampiyonlarına destek olmaya devam ediyor. Bu önemli organizasyonlara katkı sağlayarak, sadece bir hizmet sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sporun birleştirici gücüne inanarak geleceğe yatırım yapıyorlar.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153