banner92
banner69

Nak Kargo Logistech Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu

Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Logistech Fuarı’na katılan Nak Kargo standında ziyaretçilere endüstriyel kargoculuk ve lojistik sektörüne dair kapsamlı bilgiler paylaşıldı

banner114
LOJİSTİK 18.09.2024, 15:55 18.09.2024, 16:00 Erkan YILMAZ
Nak Kargo Logistech Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu
banner101

Fuar İzmir’de düzenlenen Logistech Fuarı, liman işletmeleri, deniz, kara ve hava yolu taşımacılık firmaları, depolama, yazılım ve gümrükleme hizmetleri sunan birçok şirketi, yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşturdu. Bu yıl fuara güçlü bir katılım gösteren Nak Kargo’nun standı, yoğun ilgi gördü. Çok sayıda ikili iş görüşmesinin yapıldığı stantta, endüstriyel kargoculuk ve lojistik sektörüne dair kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Özellikle Nak Kargo’nun sürdürülebilirlik ve teknoloji yatırımları, büyük beğeni topladı.

Dev terminal, 500 araçlık filo 

Nak Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karakuzulu, lojistik sektörünün Türkiye’nin lokomotifi olduğuna dikkat çekerek “Ürünlerin doğru zamanda, doğru yerde ve doğru koşullarda teslim edilmesi, her sektör için büyük önem taşıyor. Nak Kargo olarak İzmir’in en büyük lojistik deposuna sahibiz ve Türkiye’de yolu olan her yere hizmet veriyoruz” dedi.  500’den fazla araçtan oluşan bir filoya sahip olduklarını ifade eden Karakuzulu, “Geniş hizmet ağımızı, işini bilen ve işini severek yapan bir ekiple destekliyoruz. Biz işimizi seviyor ve sürekli yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

Çevreci yatırım 

Karbon ayak izini azaltma ve çevre dostu hizmet sunma konusuna da değinen Karakuzulu, “Sürdürülebilirlik, lojistik sektöründe de kaçınılmaz bir gereklilik. Bu kapsamda, lojistik terminalimizde tamamen elektrikli forkliftlere geçtik. Bu adım hem çevreyi korumamıza hem de daha sürdürülebilir bir iş modeli ile hizmet vermemize olanak sağlıyor” dedi.

Nak Kargo Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haydar Erdem ve Ayşen Kabaoğlu, Nak Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karakuzulu

Kusursuz hizmet 

Nak Kargo Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Kabaoğlu ise inovasyonun önemine vurgu yaparak, “Lojistik sektörü sürekli bir değişim içinde. Nak Kargo, bu değişimin öncüsü olarak büyümesini sürdürüyor. Kusursuz hizmet anlayışımız var, ancak bunu geliştirmek için küresel gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Logistech Fuarı, sektördeki gelişmeleri görmek ve iş ortaklıklarımızı güçlendirmek adına harika bir fırsat sunuyor” dedi. Nak Kargo Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Erdem de fuarların, yeni iş birlikleri kurma açısından önemli olduğunu belirtti. “30 bin metrekare ile İzmir’in en büyük lojistik deposuna sahibiz. İzmir’in en büyük sanayicilerinin endüstriyel ürünlerini her gün Türkiye’nin 81 iline taşıyoruz. Bu fuar sayesinde lojistik sektöründe yenilikçi çözümler geliştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153