banner139
banner69

TREDER’in yeni üyesi Nükte Trailer oldu

banner113

Türk treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), yeni üyelerin katılımıyla büyüyor. Merkezi Konya’da bulunan Nükte Trailer, TREDER’in 34. üyesi oldu. Lowbed, damper ve konteyner taşıyıcı treyler üretimi yapan firma, 1962 yılından bu yana ağır vasıta sektöründe hizmet veriyor.

banner114
MESLEK KRL 22.05.2024, 20:06 22.05.2024, 20:08 Erkan YILMAZ
TREDER’in yeni üyesi Nükte Trailer oldu
banner101

TREDER ailesi büyümesine Nükte Trailer ile devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 50 adetlik üretim yapan firma bu yıl üretimini 700’e çıkarmayı hedefliyor. Konya’da 2024 yılında 20 bin metrekaresi kapalı, 30 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 50 bin metrekare alanda üretimine devam eden Nükte Trailer, 3 bin 500 ton/yıl saç işleme kapasitesine ulaşacak. Firmanın üretim hattında; 16 metre 12kw lazer makinası, 1000 ton 8 metre Abant pres, tozaltı kaynak robotu-şase, 18 metre Siegmund çatım ve kaynak makinası, şase kaynak pozisyoneri, Closs kaynak robotu, kumlama hattı, boya fırını, deve boynu kaynak pozisyoneri ve astar hattı bulunuyor.

Nükte Tralier Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nükte, firmalarıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “1962 yılında kurulan firmamız, köklü bir geçmişe sahip olmanın verdiği deneyim ve birikim ile ağır vasıta sektöründe öncü konuma ulaşmıştır. Kuruluşumuzdan bugüne, sürekli gelişen ve büyüyen bir şirket olarak pek çok başarıya imza atmış bulunmaktayız. Başarılarımıza bir yenisini eklemek gayesiyle 2020 yılında Ar-Ge çalışmalarına başladığımız treyler sektöründe, öncü firma olma hedefimize her geçen gün yaklaşmaktayız.”

TREDER sektöre hareket kalibiyeti kazandırıyor

Ahmet Nükte, TREDER’e katılma amaçlarını “Başarılarımıza bir yenisini eklemek gayesiyle başladığımız treyler sektöründe, TREDER’in yenilikçi bakış açısının, sektöre hareket kabiliyeti kazandırdığına inanıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlerken, bilgi alışverişi ve iş birliği yapmak gerektiğini düşünüyoruz” şeklinde açıkladı.

TREDER Başkanı Yalçın Şentürk de TREDER ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü görmekten dolayı çok gururlandığını belirterek “Treyler sektörü, derneğimizle birlikte çok önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Birlikten güç doğacağına inanıyoruz. Bu amaçla kalitede rekabet etmek isteyen, ülkemize döviz kazandırmak, daha fazla istihdam sağlamak isteyen tüm treyler üreticilerimizi TREDER çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153