banner92
banner69

Anadolu Isuzu 6. Sürdürülebilirlik Raporu Yayımlandı

Anadolu Isuzu, tüm paydaşları ve toplum için değer yaratma hedefiyle attığı adımlarının yer aldığı Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı.

banner114
OTOMOTİV 10.09.2024, 12:31 Erkan YILMAZ
Anadolu Isuzu 6. Sürdürülebilirlik Raporu Yayımlandı

Anadolu Isuzu, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda attığı kararlı ve güçlü adımları sürdürülebilirlik raporu ile paylaştı. Bu yıl altıncısı hazırlanan raporda, Anadolu Isuzu’nun başta çevresel etki olmak üzere sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerine ilişkin sosyal ve finansal tüm performans gösterge ve bildirimleri, Küresel Raporlama Girişimi (GRI) raporlama kılavuzu çerçevesinde hazırlanarak kamuoyuna sunuldu. “Yarınlara Dönüşüyoruz” stratejisinin, öncelikli konularıyla, güçlü noktalarını birbirine entegre ederek stratejisini daha sağlam temeller üzerine oturtan Anadolu Isuzu; projelerini ve performans göstergelerini, Güçlü Finansal Performans ile Ekonomik Değer, Daha Güvenilir ve Yenilikçi Araçlar ile İnovatif Değer, İklim Krizine Karşı Çevresel Değer ve Dönüşümün Gücü Sosyal Değer olmak üzere dört ana başlıkta belirledi.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Sürdürülebilirliği, iş yapma biçimimizin ana unsurlarından biri olarak görüyoruz. Küresel trendlerle uyum içinde, sürdürülebilirlik stratejilerimizi sürekli geliştiriyoruz. İnanıyoruz ki; sürdürülebilirlik ve finansal başarı arasındaki dengenin sağlanması, gelecekteki büyümemiz için kritik bir öneme sahip.” Tuğrul Arıkan sözlerine şöyle devam etti; “Sürdürülebilirlik önceliklerimiz çerçevesinde, hangi alanlarda değer yaratabileceğimize odaklanarak, değer zinciri adımlarımızı tanımladık ve bu adımlarda dönüştürücü gücümüzü nasıl kullanabileceğimiz üzerinde çalıştık. 40 yıllık tecrübemizle Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen gruplarının bir ortak girişimi olarak faaliyetlerimizi sürdürüyor, yenilikçi, güvenilir ve çevre dostu ticari araçlar üretme misyonuyla, sektörün liderlerinden biri olarak sürdürülebilirliği tüm süreçlerimize entegre etmiş bulunuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153