Gelecek Otomotiv’den S-VIPTourism’e 8+1 Vito teslimatı

İstanbul merkezli S-VIPTourism filosuna 8+1 Vito kattı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk bayii Gelecek Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 15.06.2022, 13:31 16.06.2022, 13:37 Erkan YILMAZ
Gelecek Otomotiv’den S-VIPTourism’e 8+1 Vito teslimatı

12 yıldır VIP turizm taşımacılığı alanında hizmet veren İstanbul merkezli S-VIPTourism filosuna 6’ıncı Vito aracı kattı. Araç, Gelecek Otomotiv’de düzenlenen törenle S-VIPTourism sahibi İzzet Şahin ve eşi Ayça Şahin’e Gelecek Otomotiv Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Gökhan Mede tarafından teslim edildi.

Gelecek Otomotiv Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Gökhan Mede, turizm taşımacılarının VIP hizmet sürecinde önceliklerinin Vito olduğuna dikkat çekerek, “Ülkemize gelen turist sayısında artış var. Pandemi süreciyle birlikte seyahatlerin daha küçük gruplar halinde yapılması öne çıktı. Burada da ailelerin öncelikli tercihi Vito oluyor. S-VIPTourism’e de bugün bir Vito teslimatı gerçekleştiriyoruz. Yeni aracın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yaz, kış hiç durmadan turizm taşımacılığı alanında hizmet verdiklerini belirten S-VIPTourism firma sahibi İzzet Şahin, “Yaz mevsimi olmasına rağmen çok büyük bir turist yoğunluğu yok. Havaların bir açıp, bir soğuması da işlerimizi de etkiliyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte hareketliliğin çok daha fazla olacağını düşünüyoruz. Bu inançla da filomuzu büyütmeye devam ediyoruz. Bugün teslim aldığımız araç ile filomuzdaki Vito sayısı 6’ya ulaştı. Araç tedarikinde yaşanan sorunlar olmasa aslında bu aracı Nisan ayında filomuza katacaktık. Bu yıl için yine 1 adet Vito yatırım düşüncemiz var. İkinci el Vito araçların da fiyatları çok yükseldi. Tedarikteki sıkıntı bunu getirdi. Yeri geliyor ikinci el aracı sıfır fiyatına satılması da mümkün olabiliyor” dedi.

Gelecek Otomotiv’de düzenlenen törenle S-VIPTourism sahibi İzzet Şahin ve eşi Ayça Şahin’e 8+1 Vito teslim edildi. 

Konforlu hizmet sürecinde Vito öne çıkıyor

Mercedes Vito tercihini de müşterilerin artık VIP hizmet istediğini belirterek açıklayan İzzet Şahin şunları söyledi: VIP hizmeti de Mercedes araçlarla verebiliyorsunuz. Daha küçük gruplarla seyahat öne çıktı ve tercih de ulaşımda daha çok VIP hizmet şekline dönüştü. Daha kendine özgü araçlar tercih ediliyor ve bu noktada aracın daha geniş ve konforlu olması nedeniyle özellikle de Vito öne çıkıyor. Taşıdığımız ülke vatandaşları arasında ABD, Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Slovenya, Nijerya, Fildişi, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Avrupalı turistler arasında Almanya, İngiltere, Fransa, İsviçre var” dedi.

Maliyet artışları olumsuz etkiliyor

Maliyet artışlarının özellikle de akaryakıta sık sık gelen zamları işleri çok olumsuz etkilediğini de belirten İzzet Şahin, “Biz de fiyatlarımıza zam yapmak durumunda kaldık. Euro ile çalışmaya döndük. Çünkü genellikle yabancı ülke vatandaşlarına hizmet veriyoruz ve TL ile çalışarak maliyetleri yönetme şansımız olmuyor” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153