Otokar’dan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 10 adet otobüs teslimatı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 10 adet Otokar Kent LF otobüsün hizmete alım töreni, Çorlu’da bulunan TEKULAŞ Otobüs Garajında gerçekleştirildi. Hizmete sunulan klimalı, konforlu ve engelsiz araçlar Çorlu ilçesinde toplu taşıma alanında hizmet verecek

banner114
PİYASA 13.12.2023, 15:00 14.12.2023, 12:43 Erkan YILMAZ
Otokar’dan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 10 adet otobüs teslimatı

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, teslimatta hız kesmiyor. 6 metreden 21 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüsleri ile dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca yolcuya konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sunan Otokar'ın yeni teslimat adresi Tekirdağ oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 10 adet Otokar Kent LF, TEKULAŞ Otobüs Garajı’nda gerçekleştirilen törenle hizmete başladı. Toplu ulaşımda hizmet standartlarını yükseltme amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin araç filosuna kattığı Kent LF otobüslerin teslimat töreni, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, Otokar Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, İstanbul Servis ve Özel Projeler Satış Sonrası Hizmetler Müdürü İshak Arslan ve İstanbul Ticari Araçlar Bölge Satış Yöneticisi Muhammet Dağaşan, Otokar Bayi Atalay Otomotiv yetkilileri İsmet Atalay ve Ali Rıza Atalay, esnaf ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Yeni araçların hizmete alım töreninde bir konuşma yapan TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan TEKULAŞ A.Ş. 1 Ocak 2016 tarihinde Tekirdağ ilimiz Çorlu ilçemizde hizmet vermeye başladı. Bugün devir teslimi yapılacak araçlar ile beraber araç sayımız 200’ü geçmiş olacak. TEKULAŞ ailesi olarak 10 adet aracın hizmete alınması konusunda vermiş olduğu destekten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkürü borç bilir yeni araçlarımızın halkımıza hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Çorlu’da gerçekleştirilen araç tanıtım töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza etkin, verimli ve konforlu bir şekilde toplu ulaşım hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda toplam 10 adet aracı daha toplu taşımada hizmet vermek üzere araç filomuza dâhil etmiş bulunuyoruz. Son model, konforlu ve engelsiz araçlarımızla vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli toplu ulaşım hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Yeni araçlarımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanında, dünyada birçok ülkesinde toplu ulaşımda ortak tercih olan Kent LF'lerle Tekirdağlılara hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Otokar Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, "Kent LF otobüslerimiz, geniş iç hacmi, tasarımı ve üst düzey güvenlik standartlarıyla kullanıcı beklentilerini karşılamak için özel olarak üretiliyor. Sahip olduğu özelliklerle sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanında toplu taşımacılıkta yoğunlukla tercih ediliyor. Otokar olarak bir kez daha Tekirdağlılara bu kez Kent LF'ler ile modern ve güvenilir toplu taşıma deneyimini sunacak olmaktan mutluyuz. Yeni otobüslerimizin, şehrin ulaşım altyapısında önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz. Araçların Tekirdağ'a hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Araç tanıtım programında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta toplu taşıma hizmetine katkılarından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti ve yeni alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek araçların hizmete alım töreni sona erdi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153