banner139
banner69

Şığva Trans ve Tırsan işbirliği sürüyor

banner113

Mersin’in soğuk zincir taşımacılığının önde gelen uzman firmalarından Şığva Trans, Avrupa operasyonları için büyüttüğü filosuna 5 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus daha ekledi.

banner114
PİYASA 27.06.2024, 17:31 27.06.2024, 17:36 Erkan YILMAZ
Şığva Trans ve Tırsan işbirliği sürüyor
banner101

Güvenilir Lider Tırsan’nın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Şığva Trans Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şığva ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Emin Dilovan Kınay katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Avrupa’nın en donanımlı ve ödüllü Tırsan Ar-Ge merkezinde sürekli müşterilerimizin ve sektörün rekabetçiliğini artırmak için çalışıyoruz. Neticesinde, TAYSAD Patent kategorisinin dördüncü kez şampiyonu olduk. Durmadan geliştiriyor ve durmadan üretiyoruz, Şığva Trans da kendini durmadan geliştiren bir firma. Şığva Trans’a yeni yollarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Şığva Trans Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şığva ise gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada: “Şığva Trans uzun yıllardır, Türkiye - Avrupa arası donmuş gıda, yaş sebze ve meyve taşımacılığı alanlarında uzmanlaşmış bir firmadır. Uzmanlığımız ile Avrupa da Komple Taşımacılık operasyonlarına başlarken, tabii ki yıllardır en güvendiğimiz Tırsan ile yola çıktık Firma olarak, her zaman önceliğimiz müşterilerimize kaliteli hizmet vermek olmuştur. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki operasyonlarımızda kullandığımız ve halen filomuzda bulunan Tırsan treylerlerin performansından çok memnunuz. Gerek araçların sağlamlığı gerekse kalitesi bizim için çok önemli. Yeni yatırım yapmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus treylerler, hem sağlamlığı hem yüksek hacmi hem de operasyonel kolaylığı bir arada sağlıyor. Sahip olduğu 4 farklı seviyeli çatı kaldırma sistemi ile aracı farklı iç net seviyelerinde kullanabiliyor, yükleme ve boşaltma kolaylığı elde ederek zamandan da tasarruf elde ediyoruz. Şığva Trans olarak, Tırsan’ın firmamıza sağladığı kaliteli ve hızlı satış sonrası hizmetlerden de çok memnunuz. Tırsan ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğine inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına %100 uyum sağlıyor. Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, 2.800-2.850-2.900-2.950-3.000 mm iç net opsiyonu ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor.Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko- fosfat tri elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153