Volvo Trucks, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne Volvo FM teslimatı gerçekleştirdi

Volvo Trucks’ın Türkiye çapındaki teslimatlarındaki en yeni adres Kayseri oldu. Volvo Trucks, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (KASKİ) Volvo FM460 4X2 teslimatını gerçekleştirildi. Volvo FM’in alçak kabinli yapısı ve dar sokaklarda kolay manevra kabiliyeti sunması, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tercihinde etkili oldu.

banner114
PİYASA 03.07.2024, 16:49 Erkan YILMAZ
Volvo Trucks, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne Volvo FM teslimatı gerçekleştirdi

Kullanım amacına göre yüksek performans ve verimlilik sunan ürünleriyle hem özel hem de kamu sektörünün vazgeçilmez tercihlerinden Volvo Trucks, teslimatlarına ara vermeden devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (KASKİ) Volvo FM460 4X2 kamyon teslimatıyla Kayseri’deki hizmet gücüne destek olundu.

Su baskınlarını önlemek İçin özelleştirildi

Güneri Makina imalatı ile kombine kanal açma aracı olarak kişiselleştirilen Volvo FM, Kayseri’nin aşırı yağışlardan kaynaklı olası su baskınlarını önlemek için yağmur suyu ızgaralarını, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı temizliğini gerçekleştirecek. Kent genelinde altyapı faaliyetlerini sürdüren ve 200 adet hizmet aracına sahip Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek adına çalışmalarına Volvo FM’i de dahil ederek hizmet gücüne güç kattı.

Volvo FM’in geniş seçenekleri

Volvo FM, sunduğu geniş seçeneklerle şehir içinde, uzun mesafelerde, limanlarda, şantiyelerde; her işin üstesinden geliyor. Yataklı ve yataksız 6 kabin boyutu; iki, üç veya dört aks, ekstra alçak ve yüksek şasi veya 330 ile 500 HP arasında değişen güçteki farklı yakıt alternatiflerine sahip aktarma sistemleri gibi birçok seçenek de mevcut. Volvo FM, ihtiyaçlara uygun olarak üretilebilmesiyle verimlilik anlamında rekabette öne çıkıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153