banner139
banner69

Wielton'dan HS Star'a teslimat

banner113

Türkiye pazarında Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Wielton, teslimatlarına aralıksız devam ediyor. 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Ankara merkezli HS Star, filosuna 1 adet Mega Multiheight Curtain Master treyler dahil etti.

banner114
PİYASA 25.06.2024, 12:10 Erkan YILMAZ
Wielton'dan HS Star'a teslimat
banner101

HS Star’a yeni treyleri Wielton Yetkili Satıcı ve Servisi UCR Otomotiv’de gerçekleşen töreninde Wielton İhracat Direktörü Jacek Stokowski ve Ürün Direktörü Piotr Agata, Doğuş Otomotiv Wielton Satış ve SSH Müdürü Ozan Akbal ve UCR Otomotiv yetkilileri tarafından HS Star Genel Koordinatörü Murat Sabri Kayalara teslim edildi.

“Güçlü bir iş birliği oluşturacağız”

Wielton İhracat Direktörü Jacek Stokowski, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “HS Star ile olan iş birliğimiz, her iki taraf için de büyük bir değer taşıyor. Wielton markasının HS Star’ın lojistik operasyonlarına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi. HS Star Genel Koordinatörü Murat Sabri Kayalar ise, “Wielton’un üstün teknolojiye sahip ürünlerini tercih etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu teslimat, filomuzun fonksiyonelliği ile birlikte bizim de sektördeki rekabet gücümüzü artıracaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153