banner139
banner69

Dadaş Turizm üç yıl aradan sonra yeniden yollarda...

banner113

Üç yıl önce seferlerine ara veren Erzurum'un efsane firması Dadaş Turizm, son model otobüsleriyle perşembe günü seferlerine yeniden başladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.06.2024, 12:15 26.06.2024, 12:20 Taşıma Dünyası
Dadaş Turizm üç yıl aradan sonra yeniden yollarda...
banner101

Şehirlerarası yolcu taşımacılığında 51 yıllık tecrübeye sahip Dadaş Turizm, 3 yıl aradan sonra yeni ortaklarıyla sektöre geri döndü. Yaklaşık 400 milyon TL'lik yatırım yapan firmanın ilk seferleri perşembe günü başladı. 

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda son model otobüslerinin tanıtımını yapan Dadaş Turizm'in ortaklarından Volkan Emreli firmanın hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Emreli, ''İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Balıkesir seferleriyle start veriyoruz. Yakın zamanda firmamız tüm bölgelere hizmet verecek. Yolcularımız, Karadeniz'den Akdeniz'e Ege'den Marmara'ya kadar Dadaş Turizm'le seyahat etmenin ayrıcalığını yaşayacaklar'dedi. 

Kaliteli Hizmetin öncüsü olmaya devam edeceğiz

Volkan Emreli,  51 yıllık tecrübeyle hizmete devam edeceklerini söyledi. Üç yıldır seferlerine ara veren Dadaş Turizm'in eksikliğinin sektörde hidssedildiğinin de altını çizen Emreli, ''Son model araçlarımız, tecrübeli kaptanlarımızla Erzurumluların hizmetine başlıyoruz. Yolcularımız en kısa sürede Dadaş Turizm farkını hissedecekler. Dadaş Turizm’in tekrar yola çıkışı tüm sektöre ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun'' diye konuştu.

Yıl sonunda 30 otobüslük filoya ulaşacağız

Dadaş Turizm firma ortağı ve Eslem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Emreli, ilk etapta son model 16 otobüs ile yola çıktıklarını belirterek, “Yıl sonuna kadar otobüs filomuzu 30’a yükseltmeyi hedefliyoruz. Bölge halkımıza en iyi, en kaliteli ve en güvenli hizmeti sunmak her zaman önceliğimiz olacak” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153