Efsane Ford Transit yenilendi

Türkiye otomotiv endüstrisinin lider şirketi Ford Otosan’ın ürettiği Transit ailesi, yeni donanımıyla ticaretteki üstünlüğünü pekiştirmek için geliyor. Geliştirilen performansı ve yenilenen teknolojileriyle sürüş konforunu artıran Transit, ileri sürüş destek özellikleriyle güvenlik standartlarını en üst seviyeye taşıyor.

banner114
TAŞITLAR 12.07.2024, 12:16 Erkan YILMAZ
Efsane Ford Transit yenilendi

Gelişmiş teknolojisi, üstün performansı ve eşsiz tasarımıyla ticarette kuralları yeniden yazan Ford Otosan imzalı Transit ailesi, yükseltilmiş yeni donanımıyla şimdi çok daha fazla verimlilik, konfor ve güç sağlıyor. Güncellenmiş donanım hem Transit’te hem de Türkiye’nin ilk elektrikli ticari aracı olan E-Transit’te sunuluyor. Yeni Ford Transit donanımı sürüş konforunu ve verimliliğini artıran önemli özellikleri içeriyor. Yeni 8 ileri otomatik şanzıman, daha yüksek yakıt verimliliği ve pürüzsüz vites geçişleri sağlarken, döner vites konsolu ergonomik tasarımıyla iç mekânı daha verimli kullanıma açıyor. Direksiyondan kumandalı vites kontrolü ise sürüş güvenliğini artırarak sürücünün ellerini direksiyondan ayırmadan vites değiştirmesini mümkün kılıyor. Dış tasarımdaki en çarpıcı değişiklik, yeni siyah renkli Transit ve E-Transit yazısı ile yeni Ford logosu. Yeni tekerlek yuvası tasarımı da 27 kilograma kadar ağırlık kazancı sağlıyor.

Konforlu, güvenli ve akıllı sürüş deneyimi

En gelişmiş kullanıcı arayüzüyle modernleştirilen iç tasarımda, Ford’un en yeni nesil SYNC 4 bilgi-eğlence sistemi destekli 12 inçlik ekran tüm serilerde standart olarak sunuluyor. Böylece ihtiyaç duyulan tüm özelliklere tek bir ekranla erişim sağlanıyor, dil algılama özelliğiyle sesli kontrolü mümkün kılıyor.Akıllı telefonlarla sorunsuz entegre olan bu sistem; Apple CarPlay ve Android Auto ile ana uygulamalara ve bilgilere kablosuz erişim imkânı sağlıyor. 8 inç yarı dijital yol bilgisayarı da daha fazla özelleştirme seçeneği ile kişiye özel teknolojik bir yol deneyimi vaat ediyor. Birçok bağlantılı araç özelliğini etkinleştiren bağlantılı modemi ile FordPass mobil uygulaması ve diğer veri temelli katma değerli hizmetler gibi işlevsel özelliklerin yanı sıra her an iletişimde ve kontrolde tutuyor.

Yeni Ford Transit, bağlantılı araç teknolojileri ile araç güvenliğini daha da üst seviyeye çıkartıyor. Bağlı modemiyle, oluşabilecek arızalar karşısında anlık olarak merkezi takip ve destek imkânı sunuyor. Müşteri ve araç güvenliğini bir ileri noktaya taşıyan yeni Transit, ihtiyaç halinde yol yardımı ve çeşitli hizmetleri sunabiliyor. Transit’in bağlanabilirlik özellikleri ile periyodik bakımı da takip edilebiliyor ve aracın ihtiyacına göre hatırlatmalar yapılıyor.FordPass uygulamasıyla, Transit nerede olursa olsun, araçla bağlantıda kalmak, uzaktan aracı kontrol etmek ve araca dair güncel bilgilere erişmek mümkün. Yeni Ford Transit uzaktan araç kilitlerini açma, kilitleme ve uzaktan aracı çalıştırma/durdurma, uzaktan uyarı ışıklarını ve kornayı çalıştırma gibi ileri özelliklerle donatılıyor. Bağlanabilirlik özellikleri sayesinde araç konumu, depo doluluk oranı, lastik basıncı, güncel kilometre bilgisi ve motor yağı kalan ömür bilgisi gibi verilere FordPass uygulaması üzerinden rahatça erişilebiliyor.

Çarpışma Önleme Sistemi, Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi ve Şerit Ortalama Sistemi, Trafik İşareti Okuma Sistemi, Arka/Ön Park Sensörü, Geri Manevra Fren Desteği ve 360 Derece Çevre Görüş Kamerası gibi ileri sürüş destek özellikleri Ford Transit'in güvenlik ve konfor standartlarını en üst seviyeye taşıyarak sürücülere ve yolculara daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.1

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153