banner92
banner69

Yuasa’nın sponsoru olduğu Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali başladı

Motosiklet akülerinde dünya birincisi Yuasa’nın sponsor olduğu Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali Türkiye’nin her yanından motosiklet severlere kapılarını açtı. Türkiye'nin en büyük motosiklet festivali 8 Eylül'e kadar devam edecek. Yuasa, her yaştan ve tarzdan motosiklet tutkunlarının akü ihtiyaçlarına maksimum enerji sunmak için standında motosiklet severlerle buluşacak.

banner114
YAŞAM 07.09.2024, 21:28 07.09.2024, 21:35 Erkan YILMAZ
Yuasa’nın sponsoru olduğu Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali başladı

Türkiye'nin ödüllü ve en fazla motorcu katılımına sahip Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali başladı. Motosiklet akülerinde dünya birincisi Yuasa’nın sponsorluğunu üstlendiği festival, geçen yıl 17 binden fazla katılımcıyı ağırlamıştı. Balıkesir'i motosiklet tutkunlarının buluşma noktası haline getiren organizasyon, 8 Eylül tarihine kadar Zoi Seaside Cunda/Ayvalık Balıkesir’de devam edecek. 100 yılı aşkın tecrübesiyle tasarlanan ve üretilen Yuasa, üstün performans sunan aküleriyle festivalin enerjisini yükseltiyor. Dünyanın önde gelen motosiklet markalarının orijinal ekipman (OE) tercihi olan Yuasa, standındaki etkinlikler ve geniş ürün yelpazesiyle festivale damgasını vuruyor.

Motosiklet tutkunlarını 4 gün boyunca bir araya getiren Balıkesir Motosiklet Festivali’nde sponsor olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, "Japon teknolojisi ve ileri mühendislikle tasarlanan Yuasa aküleri ile enerjisi yüksek bir festivalde yer almak, motosiklet tutkunlarının güvenilir yol arkadaşı olarak yanlarında olmaktan mutluyuz. Motosiklet dünyasıyla yakın ilişki kuran bir marka olarak, festivalin coşkusuna standımızda düzenleyeceğimiz etkinliklerle eşlik edeceğiz. Katılımcılar Yuasa ürünlerini yakından inceleme fırsatı bulacak ve motosiklet akülerini daha yakından tanıyabilecekler” dedi.

Yuasa'nın uzun süre bitmeyen enerjisiyle her gün yollarda olan, yeni rotalar keşfeden, dayanıklılığı ve üstün performansı ile güvenilir yol arkadaşı arayan ve benzersiz gücün peşinde koşan tüm motosiklet tutkunlarının beklentilerini karşıladığını belirten Tellici, "Yuasa olarak 100 yılı aşkın tecrübemizle, motosiklet akülerinde güven, performans ve dayanıklılığı bir araya getiriyoruz. Sadece Yuasa markasına tescilli olan YTX®, YTZ® ve GYZ® serisi akülerle sektördeki liderliğimizi sürdürürken, aynı zamanda farklı müşteri segmentlerine yönelik ürünlerimizle de motosiklet dünyasına değer katmaya devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen festival boyunca ziyaretçiler, Yuasa'nın geniş motosiklet akü yelpazesini inceleme fırsatı bulacak. Aynı zamanda Motosiklet tutkunlarının bilgilerini test edecekleri Yuasa standında yapılacak mini yarışmada, tüm soruları doğru cevaplayan 5 kişiye Yuasa akü hediye edilecek ve tüm katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek. Motorsporları dünyasındaki iddiasını Honda Racing Team (HRC) sponsorluğu ile artıran Yuasa'nın motosikletlere yönelik sunduğu tüm ürün ve çözümlerine www.yuasa.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

İnci GS Yuasa 

Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. 2024 yılında 40. kuruluş yıl dönümünü kutlayan İnci GS Yuasa, Manisa’daki üç fabrikası ve 1.000 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumundadır. Tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen İnci GS Yuasa, tüketici odaklı yaklaşımı ve geliştirdiği yeni teknolojilerle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkede ürün ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırmaktadır. İnci GS Yuasa, yurt içinde 115 ana bayi, 125 enerji uzmanı, 275 yetkilendirilmiş servisi, 4 bin 250 perakende satış noktası ile faaliyet göstermektedir. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları 2023’ listesinde yer alan İnci Akü, 4 yıldır üst üste Türkiye’nin en değerli akü markası seçilmiştir. Türkiye’de sektörün ilk Ar-Ge merkezini kuran İnci GS Yuasa, yenilikçi bakış açısı ve teknolojik ürünleriyle sektöre ve paydaşlarına değer katar, sürdürülebilir çevre yaklaşımı ile en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonuyla çalışır.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153