Erzincan ulaşımında Isuzu Novo konforu

Anadolu Isuzu Erzincan’ın şehiriçi ulaşımını sağlayah Kent içi Ulaşım A.Ş’ye 8 adet 8 metre uzunluğunda Novo Citi Life MT ve 2 adet 7.5 metre uzunluğunda Novo Citi araç teslim etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 20.06.2019, 13:15 20.06.2019, 13:30 Taşıma Dünyası
Erzincan ulaşımında Isuzu Novo konforu

Isuzu Novo Citi ve Novo Citi Life araçlar 18 Haziran Salı günü Erzincan Belediye Binası önünde düzenlenen törenle teslim edildi.
Anadolu Isuzu’nun yetkili satış bayisi Öztopraklar Otomotiv aracılığıyla gerçekleşen satışın teslimat töreninde Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kent İçi Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Ulaşım Hizmetleri Yöneticisi Mehmet Polat, Erzincan Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Bedir Limon, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Satış Yöneticisi Murat Küçük katıldı. 






Erzincan hizmetin en iyisine layık


Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun törende yaptığı konuşmada, “Erzincan elbette hizmetin en iyisine layık özellikle ulaşım noktasında yaşlı nüfusun daha rahat ulaşım yapabilmeleri için bu yeni nesil araçların Erzincan'da hizmete girmesi hepimizi mutlu kılmıştır. Bu vesileyle Kent İçi UIaşım Kooperatifine kazancının yüksek bir miktarını şirketini yenileme adına geleceğini planlama adına yatırıma dönüştürmesinden dolayı bütün ortaklarına buradan şükranlarımı sunuyorum.” dedi.



Konforlu ve güvenli ulaşım için tercih Isuzu oldu

Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman; “Sınıfının en ekonomik, en konforlu, en güvenli ve en performanslı aracı olan, aynı zamanda yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da ulaşımda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan uluslararası ödüllü Isuzu Alçak tabanlı Novociti Life araçlarımızdan 8 adet ve Novo Citi’den 2 adetin teslimatını gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde, işçilerimizin emeğiyle üretilen ve Erzincan halkının hizmetine sunulacak olan modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarını taşıyacak olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Erzincan halkının konforlu ve güvenli ulaşımı için Isuzu’yu tercih eden Kent İçi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Albayrak ve ekibine, satışın gerçekleşmesini sağlayan yetklili satıcımız Öztopraklar’a ve araçlarımızın performansının devamlılığını sağlayacak olan Erimsan’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153