banner92
banner69

Şanlıurfa'dan İzmir Ve Antalya'ya direkt uçuşlar başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile SunExpress Hava Yolları, Şanlıurfa'dan İzmir ve Antalya'ya karşılıklı direkt uçak seferleri başlatma kararı aldı.

banner114
YOLCU 29.08.2024, 18:04 29.08.2024, 18:10 Erkan YILMAZ
Şanlıurfa'dan İzmir Ve Antalya'ya direkt uçuşlar başlıyor

Tarihin, kültürün, medeniyetin ve gastronominin başkenti Şanlıurfa'dan SunExpress ile İzmir ve Antalya'ya doğrudan uçuşlar, Kasım 2024 itibarıyla başlayacak. Şanlıurfa’dan haftada 3 gün (Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi) İzmir ve haftada 2 gün de (Perşembe ve Pazar) Şanlıurfa- Antalya karşılıklı direkt uçak seferleri ile Akdeniz ve Ege'ye ulaşım sorunu çözülüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri sonucu hayata geçirilen bu yeni uçuş hatları, şehre ulaşımı daha da kolaylaştıracak.

Bu gelişmeyle birlikte, Şanlıurfa'nın turizm potansiyelinin artması ve vatandaşların seyahat konforunun yükselmesi bekleniyor. SunExpress CEO Yardımcısı Tuncay Eminoğlu ve Türkiye Satış Müdürü Murat Hatipoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Oruç'u ziyaret ederek, yeni uçuş seferleri hakkında bilgilendirmede bulundular. Ahmet Oruç, ziyaretlerinden dolayı Eminoğlu ve Hatipoğlu'na teşekkür etti.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153