Mercedes-Benz Arocs 4851 K aracının arka makasının taşıma kapasitesini 16 tondan 18 tona çıkardı

Mercedes-Benz Türk’ün inşaat sahasının zorlu koşulları ve yüksek yük kapasitesine yönelik talepleri karşılamak amacıyla tasarladığı Arocs 4851K, 16 tondan 18 tona çıkarılan arka makas taşıma kapasitesi sayesinde aracın dayanıklılığını artırarak sürüş güvenliğini sağlıyor. Mercedes-Benz Türk ayrıca, aynı sınıfta Arocs 4045 K’yı da müşterilerin beğenisine sundu.

banner114
OTOMOTİV 26.07.2024, 23:08 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Arocs 4851 K aracının arka makasının taşıma kapasitesini 16 tondan 18 tona çıkardı

Kamyon pazarının öncüsü Mercedes-Benz Türk, inşaat ve taşımacılık sektörlerinde hizmet veren Mercedes-Benz Arocs 4851 K aracının arka makasının taşıma kapasitesini 16 tondan 18 tona çıkardı. Sürüş güvenliğini artırmak ve aracın dayanımını yükseltmek amacıyla yapılan bu güncelleme, zorlu arazi ve yol koşullarında ağır yük altında çalışan işletmeler ve sürücülerin işini kolaylaştırıyor. Aracın arka makasında arttırılan kapasite, sürücüler kadar işletmelere de daha fazla güvenlik ve verimlilik sunuyor.

Şantiyede zor koşulların üstesinden gelecek şekilde tasarlandı

İnşaat ve taşımacılık sektöründeki profesyonellere daha fazla taşıma kapasitesi sunmayı amaçlayan bu güncelleme ile sürüş güvenliği artırılıyor. Şantiye sahalarında her türlü zorlu koşulun üstesinden mükemmel şekilde gelebilecek şekilde tasarlanan Mercedes-Benz Arocs 4851 K; güçlü Euro VI motor opsiyonu ve PowerShift 3 şanzıman ile de beğeni topluyor. Şantiye koşullarına uygun bir sürüş için yerden yüksekliği optimize edilen Mercedes-Benz Arocs 4851 K, esnek şasi ve süspansiyon tasarımı ile zorlu koşullar altında rahat bir operasyon sağlıyor. Şantiyedeki yüksek talepleri karşılayabilmek için ise Mercedes-Benz Arocs’un tüm aktarma organlarının tasarımında dayanıklılık ve yüksek güvenliğe odaklanıldı. Mercedes-Benz Arocs 4851 K ayrıca azaltılmış yakıt tüketimi ile de işletim maliyetlerini düşürüyor.

İnşaat sektöründe yeni oyuncu: Mercedes-Benz Arocs 4045 K müşterilerin beğenisine sunuldu

Mercedes-Benz Türk, aynı sınıfta yeni 4045 K aracını da müşterilerinin beğenisine sundu. 6x4 aks konfigürasyonuna sahip olan araç, ön aksta 9 ton, arka akslarda ise 16’şar ton taşıma kapasitesi ile kullanıcılarına rakipsiz bir dayanım sunuyor. 9 ton 4 yapraklı ön makas, güç destekli direksiyon ile donatılan 4045 K; 16+4 vitesli güçlü şanzımanı, çift disk kavrama ve kötü yol için motor yataklaması özellikleriyle sınıfının en güçlüsü olmaya aday.

Mercedes-Benz Türk

Mercedes-Benz Türk, 1967 yılından bu yana Türkiye’de ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü olarak faaliyet göstermektedir. Şirket, 2020 yılına kadar kamyon ve otobüs gruplarındaki faaliyetlerine ek olarak Mercedes-Benz marka hafif ticari araçların ve Daimler AG çatısı altındaki tüm otomobil markalarının satışını gerçekleştirmiştir. Daimler AG, 2020 yılında kamyon ve otobüs ile otomobil ve hafif ticari araçlar birimlerini iki ayrı şirket yapısı altında topladı. 01.12.2021 itibarıyla da ayrı bir tüzel kişilik olan “Daimler Truck AG”’ şirketi altında; Mercedes-Benz Türk A.Ş., Daimler Truck’ın 3 büyük kamyon üretim tesisinden biri olan Aksaray Kamyon Fabrikası, Daimler Buses’ın dünyadaki en büyük otobüs üssü olan Hoşdere Otobüs Fabrikası ve bünyesinde bulunan iki AR-GE merkezi ile Kamyon ve Otobüs gruplarından sorumlu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yaklaşık 1.4 milyar avro yatırım hacmiyle Mercedes-Benz Türk A.Ş. bugün Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biridir ve 7.000’i aşkın personel istihdam etmektedir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153