banner92
banner69

Mercedes-Benz Türk’ün En İyi Otobüs Teknisyenleri ‘BusTech Challenge’ ile belirlendi

Daimler Buses’ın otobüs teknisyenlerine yönelik olarak global çapta düzenlediği 'BusTech Challenge’ Yarışması’nda Mercedes-Benz Türk’ün en başarılı teknisyenleri ödüllerini aldı. Mercedes-Benz Türk bayileri arasından Hassoy Motorlu Araçlar’dan Özcan Düğdü birinci, Has Otomotiv'den Sergen Bitmez ikinci ve Hasmer Otomotiv'den Yakup Akyıldız üçüncü oldu.

banner114
OTOMOTİV 07.09.2024, 10:11 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk’ün En İyi Otobüs Teknisyenleri ‘BusTech Challenge’ ile belirlendi

Daimler Buses tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen ‘Bustech Challenge’ yarışmasında Türkiye'nin en iyi otobüs teknisyenleri ödüllerini aldı. Yarışmada, Türkiye birincisi Özcan Düğdü (Hassoy Trabzon), Türkiye ikincisi Sergen Bitmez (Hatay Has), Türkiye üçüncüsü ise Yakup Akyıldız (Hasmer Düzce) oldu. Otobüs teknisyenlerinin mesleki gelişimini desteklemeyi ve bilgi ile becerilerini artırmayı amaçlayan yarışmanın ödülleri, İstanbul’daki Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

Avrupa çapında yoğun katılım ve zorlu eleme süreci gerçekleşti

Bu yıl ‘Arkadaşlarınla Rekabet Et’ mottosuyla gerçekleştirilen BusTech Challenge’a, 19 Avrupa ülkesindeki yetkili servis merkezlerinden 500'den fazla otobüs teknisyeni katıldı. Katılımcılar, iki aşamalı zorlu sınavlardan geçtiler. İlk aşamada, otobüs teknolojisi, bakım ve onarım konusundaki teorik bilgilerini ölçen 24 sorudan oluşan bir test yapıldı. Eleme 1'i başarıyla geçen 200 katılımcı, 24 sorudan oluşan ikinci bir çevrimiçi teste tabi tutuldu. Bu testin ardından her ülkenin ‘BusTech Master’ı ile ikinci ve üçüncü sıraları belirlendi.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153