banner92
banner69

ZF [pro]Diagnostics bağımsız servisler için dijital hizmet ekosistemi kuruyor

ZF, binek otomobiller ve ticari araçlarla ilgili tüm teşhis ve servis operasyonlarına yönelik çözümlerini tanıttı. Her araç ve sistem için geleceğe yönelik çok markalı arıza tespit çözümü: ZF MultiScan ZF Testman ve WABCO orijinal arıza teşhis sistemlerinin evrimi: ZF Scan

banner114
OTOMOTİV 16.09.2024, 16:26 Erkan YILMAZ
ZF [pro]Diagnostics bağımsız servisler için dijital hizmet ekosistemi kuruyor

ZF, Automechanika 2024’te araçların daha uzun çalışma süresi için yüksek tanı uzmanlığının önemini vurguladı. ZF [pro]Diagnostics, tüm yakıt türlerinde, binek otomobiller ve ticari araçlarda çok markalı ve çok sistemli arıza tespit olanağı sağlayacak. ZF [pro]Diagnostics, bağımsız servislerin, lastikçilerin ve filoların araç arıza teşhisi ve kalibrasyonu için profesyonel bir çözümle arıza tespit yeteneklerini genişleterek verimliliklerini artırmalarına ve yeni işler oluşturmalarına olanak tanıyacak.

ZF Aftermarket Başkanı Philippe Colpron, " Bağımsız servislerin teşhis uzmanlığına olan talep gün geçtikçe artıyor. ZF [pro]Diagnostics ile servislere lider, yenilikçi ve bütünsel bir teşhis çözümü sunacağız. Böylelikle bağımsız servisler binek otomobiller ve ticari araçlar için çok markalı ve çok sistemli araç teşhis çözümlerine ulaşabilecekler." dedi. "Müşterilerimiz, rekabetçi bir pazarda hizmet seviyelerini yükseltmeye devam etmek için özel çözümlere ihtiyaç duyuyor. Araç verilerine erişim için en son güvenlik standartları ve araç parkının elektrifikasyonu gibi konular servislerin karşılaştığı zorlukların bazıları. ZF Aftermarket atölyelere, servis kapasitesini artırırken karmaşıklığı azaltan uygun bir çözüm sunuyor."

Her araç ve sistem için geleceğe yönelik arıza teşhisi

ZF [pro]Diagnostics ekosisteminin bir parçası olan ZF MultiScan, binek araçlar, hafif ticari araçlar, kamyonlar, treylerler ve otobüsler dahil olmak üzere geniş bir araç yelpazesinde güvenilir, çok markalı arıza teşhisi için başvurulan ekipmandır. Farklı türdeki atölyelerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanan bu çözüm, üç özel yazılım paketi içeriyor: MultiScan Car, MultiScan Trailer ve MultiScan Truck & Bus.

Kapsamlı bir araç veri tabanına sahip olan çözüm, tüm temel araç sistemlerini kapsayan on binlerce model için hızlı ve hassas sorun giderme sağlıyor. Bu, atölyelerin sorunları hızlı ve doğru bir şekilde teşhis edebileceği ve değerli zaman ve kaynaklardan tasarruf edebileceği anlamına geliyor. En son teknoloji ile donatılan ZF [pro]Diagnostics, İnternet Protokolü Üzerinden Tanılama (DoIP) ve CAN FD dahil olmak üzere tüm önemli tanılama protokollerini destekliyor. Ek olarak, en yeni OE veri güvenliği ağ geçitlerine erişimi desteklerken, PassThru (J2534) özelliklerini de içeriyor. Bu da atölyelerin OE güvenlik ağ geçitlerinin kilidini tek bir kayıtla zahmetsizce açmasına olanak tanıyor.

ZF Scan, ZF'nin (Testman) ve WABCO'nun (Kamyon/Otobüs/Treyler/Kara Yolu Dışı Araçlar) önceki çözümlerinin yerini alacak ve şanzımanlar, fren ve şasi kontrol sistemleri gibi tüm ZF bileşenlerinin servis bilgilerini sağlayacak.

Birinci sınıf tanı uzmanlığı ve yeni iş modellerini etkinleştirme

ZF [pro]Diagnostics, ZF tarafından üretilen sistemler için diagnostik çözümlerinde uzun yıllara dayanan bir deneyime dayanarak, ilgili tüm araç sistemleriyle güvenilir bir iletişimin ve tüm verilerin, hata kodlarının, hızlı ve hassas bir şekilde yorumlanmasının önemini öngörüyor. Philippe Colpron, "Servisler, müşterilerinin araçlarına bugün ve gelecekte de hizmet vermelerini sağlayan verimli ve evrimsel çözümler arıyor. Alman üretici, ZF sistemlerinin tanılama yeteneklerini [pro]Diagnostics platformuna aşamalı olarak entegre ederek, çoklu tanılama çözümlerine (donanım ve yazılım) olan ihtiyacı azaltıyor ve atölyeler için önemli finansal faydalar ve verimlilik kazanımları sağlıyor" dedi.

Pazarın büyük bir kısmı katı donanım yenileme ve lisanslama döngüleri üzerine inşa edilmiş olsa da, ZF [pro]Diagnostics, arıza tespit çözümlerini her servis için daha erişilebilir hale getirmek için esnek fiyatlandırma seçenekleri sunmayı amaçlıyor. Örneğin, ZF [pro]Diagnostics, aylık abonelikler ve yenilikçi araç başına ödeme seçeneği ile servislerin maliyetlerini gerçek onarım faaliyetleriyle uyumlu hale getirmelerine olanak tanıyacak.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153