Bayraktarlar Merkon’dan KRK Tarım İnşaat’a 2 adet Actros 1853 teslimatı

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon Eskişehir merkezli KRK Tarım İnşaat LTD şirketine 2 adet Actros 1853 LS Plus teslim etti. 2 adet Actros 1853 LS Plus aracın teslimatı düzenlenen törenle Bayraktarlar Merkon Kamyon Satış Danışmanı Mustafa Uzunay tarafından KRK Tarım İnşaat LTD şirket yetkilisi Mehmet Fatih Karakaya’ya teslim edildi.

banner114
PİYASA 04.09.2023, 13:04 04.09.2023, 13:11 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan KRK Tarım İnşaat’a 2 adet Actros 1853 teslimatı

Haber-Erkan YILMAZ

Araç yatırımına ve şirketin faaliyetlerine yönelik bilgiler veren KRK Tarım ve İnşaat LTD Şirket yetkilisi Mehmet Fatih Karakaya şunları söyledi: Şirketimiz Eskişehir Odunpazarı merkezli. Ticaret borsasında tarım ürünleri alım satımı faaliyeti yürütüyoruz. Ana ürün grubumuzu arpa, buğday ve mısır oluşturuyor. Ürünlerimizin nakliye süreçlerini de kendi şirketimize ait araçlarla çözmeye yönelik bir adım attık ve bu isteğimiz doğrultusunda Konya Bayraktarlar Merkon’dan 2 adet Actros 1853 teslim alarak bu faaliyete yönelik starttımızı verdik. Mercedes araçların kalitesine, sağlamlığına güvenimiz tam. Actros araçların nakliye tarafında faaliyet sürecimize önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Bu nedenle de ilk alımımzı Mercedes markası yönünde yapmaya karar verdik. Konya Bayraktarlar Merkon yönetimi ile biraraya geldik. Süreçle ilgili çok güzel diyaloglar oluştu. Sayın Mustafa Uzunay’ın desteklerindenv ve ilgisinden çok memnun kaldık. Yıl sonuna kadar yine araç yatırımları planlıyoruz. Yine Mercedes alımı ve Bayraktarlar Merkon ile işbirliği yapmak istiyoruz. Eskişehir de tanınan, sevilen ve güvenilen bir işletmeyiz. Müşterilerimiz ile ilişkilerimiz dostluğa dönüyor. Bayraktarlar Merkon ile de sürecin bu şekilde geliştiğini görüyoruz. Mutluyuz. Bu işbirliğinin ve yeni araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” diye konuştu.

KRK Tarım ve İnşaat’ın büyüyen hedeflerine katkı sağlamaya hazırız

KRK Tarım ve İnşaat LTD şirketinin nakliye tarafına adım atışında ilk alımlarının Mercedes markası olması ve bu sürecinde Bayraktarlar Merkon ile gerçekleşmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kamyon Satış Danışmanı Mustafa Uzunay, “KRK Tarım ve İnşaat şirketi ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinden çok memnunuz. Onların nakliye tarafında büyüyen hedeflerine katkı sağlamaya ve yeni işbirlikleri hayata geçirmeye hazırız. İşbirliğimizde ilk adım 2 adet Actros 1853 LS Plus ile oldu. Bu işbirliğinin ve yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153