banner92
banner69

Hasmer Otomotiv’den Lüks Artvin Seyahat’e Tourismo teslimatı

Lüks Artvin Seyahat, 2024 yılı yatırım planları çerçevesinde anlaşmasını yaptığı 5 adetlik Tourismo’nun 3’üncüsünü teslim aldı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 15.08.2024, 17:12 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den Lüks Artvin Seyahat’e Tourismo teslimatı

Özel Haber/Erkan YILMAZ

Lüks Artvin Seyahat Mercedes-Benz Tourismo yatırımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor. 14 Ağustos 2024 tarihinde Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen törenle Tourismo aracı Lüks Artvin Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Sergen Aydemir teslim aldı. Sergen Aydemir ile yeni yatırımlar ve sektördeki mevcut duruma yönelik özel bir söyleşi gerçekleştirdik.

2025 yatırım planı

2024 yılı yatırım planı çerçevesinde Hasmer Otomotiv ile 5 adetlik Tourismo anlaşması yaptıklarını belirten Sergen Aydemir, “Yatırımımızın 3’üncü aracını teslim aldık. Kalan 2 adet Tourismo aracımızı da Ekim ve Kasım aylarında teslim alacağız” dedi. 2025 yılı yatırım planlarını da yaptıklarını açıklayan Sergen Aydemir, “Yine Hasmer Otomotiv ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde 2025 yılı içerisinde 2023 model araçlarımızın yerine 2025 model 6-7 adet Tourismo yatırımı planlıyoruz. Bu süreçte bize her zaman Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Sayın Yaşar Şahin’de önemli destekler veriyor. İlgisi ve alakası için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Heyecan aramayanlar için mutlu bir sezon olacak

Sezonun olumlu geçtiğini de belirten Sergen Aydemir, “İlave seferler yönelik pek bir hareketlilik olmasa da ana sıralarımız dolu gidiyor ve dolu geliyor. Bundan sonraki süreç için de heyecan aramayanlar için mutlu bir sezon olarak geçer diye düşünüyorum. Ama şu bir gerçek herkes de bunu söyler; kış sezonu zor geçecek. Biraz yaşayıp, göreceğiz. Akıllı yatırım yapıp, önlemlerimizi alıp ona göre ilerlemek gerekiyor. Bizim bu sene yaptığımız da oydu. Biz yeni yatırımlarla eski araçlarımızı yeniledik ve yaş ortalamamızı 1 yaş seviyesine kadar düşürdük. Bu bizim için en doğru adımdı ve ek bir çalışma yapmamıza da gerek kalmadı” dedi.

Lüks Artvin Seyahat ile işbirliğinden mutluyuz

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, Lüks Artvin Seyahat ile yapılan işbirliğinden çok mutlu olduklarını belirterek, “ Yeni araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. 5 adetlik araç anlaşmasının ilk 3 adetini teslim ettik. Kalan iki aracı da Ekim ve Kasım ayında teslim edeceğiz. 2025 yılı içinde yeni yatırım sürecinde işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153