banner139
banner69

System Transport 2 adet Tourismo yatırımını kaptanlarına ithafen teslim aldı

banner113

2005 yılından beri turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren System Transport 2022 yılını 2 adet daha Mercedes-Benz Tourismo 16 2+2 koltuklu otobüs yatırımı ile kapatıyor. Araçların satışını Hassoy Otomotiv gerçekleştirdi. Teslimatın bir özelliği de yeni alınan 2 Tourismo şirketin emektar kaptanları Ali Rasim Sarı ve Tuna Gündemir’e ithafen teslim alındı.

banner114
PİYASA 09.12.2022, 14:18 09.12.2022, 14:41 Erkan YILMAZ
System Transport 2 adet Tourismo yatırımını kaptanlarına ithafen teslim aldı
banner101

2005 yılından beri turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren System Transport 2022 yılını 2 adet daha Mercedes-Benz Tourismo 16 2+2 koltuklu otobüs yatırımı ile kapatıyor. Araçların satışını Hassoy Otomotiv gerçekleştirdi. Teslimatın bir özelliği de yeni alınan 2 Tourismo şirketin emektar kaptanları Ali Rasim Sarı ve Tuna Gündemir’e ithafen teslim alındı.

Özel Haber/ Erkan YILMAZ

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde 9 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleşen teslimat töreni ile System Transport filosuna 2 adet Tourismo 16 2+2 otobüs ekledi. Teslimat törenine System Transport Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Arık, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Arık, Hassoy Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan, System Transport’un emektar kaptanları Ali Rasım Sarı ve Tuna Gündemir ile şirket çalışanları katıldı. Yeni yatırımlar ve 2023 beklentilerine yönelik System Transport Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Arık Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu.

2022’de 30 araçlık yatırım

2022 yılının System Transport için çok verimli bir yıl olduğunu ve toplam 30 adetlik bir araç yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Taşkın Arık, “Çok iyi ve nitelikli bir yıl geçirdik. Bu yıl 30 adetlik bir araç yatırımı da gerçekleştirdik ve filomuzu genişlettik. Araç parkımız şu anda 100 adetler seviyesine ulaştı. Filonun 10 adeti büyük otobüs, bu otobüslerin ikisi 2015 diğerleri ise 2020-2021-2022 modellerinde. Diğer araçlar ise Vito, Sprinter, midibüs şeklinde. 8 adet Vito yatırımı yaptık. 10 adette Ford Custom aldık” dedi.

Hassoy Otomotiv ile işbirliğinden memnunuz

Hassoy Otomotiv ile çok uzun yıllardır işbirliği yaptıklarını ve bu işbirliğinden de çok memnun olduklarını belirten Taşkın Arık, “Sayın Selim Saral’ını çok iyi bir ekibi var. Sayın Cenk Soydan’da ilgisi ve alakasıyla işini iyi yapıyor. Bundan sonraki yatırımlarımızı yine Hassoy Otomotiv ile yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaptan Ali Rasim Sarı

Kaptan Tuna Gündemir

Tourismo 16’lar iki emektar kaptana ithafen teslim alındı

Yeni Tourismo 16 yatırımında farklı bir adım attıklarını belirten Taşkın Arık, “Sektörümüzün en önemli sorunlarından birisi de iyi yetişmiş kaptan eksikliği. Burada şirketlere çalıştırdığınız iyi kaptanlara sahip çıkmaları noktasında bir tavsiyede bulunuyorum. İki emektar kaptanımız Ali Rasim Sarı ve Tuna Gündemir 2005 yılında kuruluşumuzdan beri bizimleler. Onların verdiği kaliteli hizmete bir anlamda teşekkür ederek bu iki aracı onlara ithafen teslim aldık. Birer plaket sunduk. Onların isimlerinin de camlara yazılması çok mutlu ettiğini görünce bizde mutlu olduk” dedi.

System Transport 2023 planları

2023 yılında araç yatırımlarının yine devam edeceğini ifade eden Taşkın Arık, “2023 yılı araç yatırımının yanısıra kurumsal kimliği daha da geliştirme ve şirketi daha da yapısal anlamda farklı yatırımlara yılı olarak planlıyoruz. Şu andaki şirket merkezimiz de büyük ama büyüyen hedefler doğrultusunda daha büyük bir alan ihtiyacımız oluştu 2023’de bir yer satın alarak yeni yerimize taşınmak istiyoruz. Teknoloji firmalarımız da var. Dijital ulaşım noktasında iki şirketimiz daha hayata geçecek. 2023 yılında yeni şirketlerimizin de faaliyet alanımızda daha çok devreye girdiği bir yıl olacak” dedi.

2023 yılında yeni rekorlar gelecek

2022 yılında rekor turist sayısına ulaşıldığını belirten Taşkın Arık, “Bu başarıda Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Ersoy’un ve TGA’nın çok ciddi emekleri var. Bu çalışmaların meyvelerini 2023 yılında da almaya çalışacağız. Benim beklentim 2023 yeni rekorların kırıldığı bir yıl olacak. Ne İstanbul’da, ne Anadolu’da, ne de Güneydoğu’da turizm hareketliliğe duracak. Çok ciddi bir hareketlilik olacak” dedi.

Kamu bankaları finansmana erişimde devreye girmeli

Taşkın Arık, turizm sektörünün büyüyen hedeflerine destek verilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Turist geliyor, ülkemiz kazanıyor. Bu kazanca bizlerde çok büyük katkı sağlıyoruz. Yeni yatırım sürecinde ise finansmana erişim sıkıntısı yaşıyoruz. Burada kamu bankalarının devreye girip yatırımcılara finansmana erişim anlamında belirli kolaylıklar sağlaması gerektiğine inanıyorum. Yoksa yeni yatırım yapmakta zorlanıyoruz. Yatırım ve işletmelerin önü açılmalı” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153