TEMSA’dan VIP Kahramanmaraş Turizm’e Maraton teslimatları

VIP Kahramanmaraş Turizm ve Ak Turizm’i satın alan Mehteroğlu Turizm filosunu TEMSA Maraton otobüslerle büyütüyor.

banner114
PİYASA 20.05.2024, 13:30 20.05.2024, 13:35 Erkan YILMAZ
TEMSA’dan VIP Kahramanmaraş Turizm’e Maraton teslimatları

Özel Haber-Erkan YILMAZ

1997 yılından beri personel, öğrenci, turizm taşımacılığı ve filo kiralama alanında hizmet veren Kahramanmaraş merkezli Mehteroğlu Turizm, VIP Kahramanmaraş Turizm ve Ak Turizm’i Nisan ayında satın aldı. Mehteroğlu Turizm sezon öncesinde TEMSA Maraton otobüs yatırımlarıyla filosunu büyütüyor. Adana’da Temsa merkezinde düzenlenen törenle Temsa Maraton araçlar Temsa Bölge Satış Müdürü Mehmet Akiz Tarafından Mehteroğlu Turizm kurucusu Necati Mehteroğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil Mehteroğlu’na teslim edildi.

Halil Mehteroğlu yeni yatırım ve hedefler hakkında Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş merkezli Mehteroğlu Turizm’in 1997 yılında kurulduğunu ve tüm Türkiye çapında hizmet verdiğini belirten Halil Mehteroğlu, “Filomuzda 3 bine yakın araç bulunuyor. Faaliyet alanlarımız personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı ile filo kiralamadan oluşuyor” dedi.

Filomuzu TEMSA Maraton ile büyütmeye karar verdik

VIP Kahramanmaraş Turizm ve Ak Turizm’i Nisan ayında satın aldıklarını belirten Halil Mehteroğlu, “Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yabancı olduğumuz bir alan değil. Daha önce de bu alanda hizmet verdik. Nisan ayında VIP Kahramanmaraş Turizm ve Ak Turizm’i satın aldık ve filomuzu TEMSA Maraton araçlarla büyütmeye karar verdik” dedi.

Temsa tercihi

Temsa Maraton tercihi konusunda da açıklamalarda bulunan Halil Mehteroğlu, “Temsa sevdiğimiz bir marka. Maraton daha önce almamıştık ancak Temsa Prestij araçları uzun yıllardır kullanıyoruz. Bu araçlardan duyduğumuz memnuniyet bizi Temsa Maraton araçlara yöneltti. İlk parti Temsa Maraton otobüsleri de filomuza kattık. Araçlar, hem ilk alım maliyeti açısından ekonomik, hem de konfor ve teknolojik düzeyi ile beklentilerimizi karşılıyor. Temmuz ayına kadar yeni Maraton araçlarımız da filomuzda yerini alacak. Şu an VIP Kahramanmaraş ve Ak Turizm bünyesinde 35 dolayında büyük otobüs var. Toplam da 45 araçlık bir filo ile hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Depremin yaraları yavaş yavaş sarılıyor

6 Şubat depreminin en büyük kayıplara ve zarara yol açtığı iller arasında olan Kahramanmaraş’ta yaraların yavaş yavaş sarıldığını belirten Halil Mehteroğlu, “Depremzedelere yönelik yeni konutların inşası yoğun şekilde sürüyor. Bir yandan da enkaz kaldırma çalışmaları da devam ediyor. Depremin yaraları yavaş yavaş sarılıyor ve hayat normale dönüyor. Kenti deprem sonrasında terk eden vatandaşların bir kısmı memleketine döndü. Umarız bu dönüşler devam eder. Allah’tan dileğimiz ülkemizin bir daha böylesine büyük felaketleri yaşamaması” dedi.

İşbirliğimiz artarak devam edecek

Temsa Bölge Satış Müdürü Mehmet Akiz, “Mehteroğlu Turizm’in personel, öğrenci, turizm ve filo kiralama alanının en önde gelen firmalar arasında yer alıyor. Şirket VIP Kahramanmaraş Turizm ve Ak Turizm’i satın aldı ve filoyu büyütmeye yönelik tercihleri de Maraton yönünde oldu. Bu işbirliğinden bizler de çok memnunuz. İşbirliğimiz artarak devam edecek. Yeni araç teslimatlarımız da olacak. Sadece satış da değil satış sonrası süreçlerde de her zaman yanlarında olacağız. Yeni araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153