banner92
banner69

Transfer firması 7 24 23 adet TGE’den 2’sini törenle teslim aldı

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve 100 araçlık filosu ile bölgesinde sektöre yön veren 7 24 Transfer firması, yeni araç yatırımında ise yine MAN TGE’yi tercih etti. Firma, tatil bölgelerinde kullanmak üzere filosuna kattığı 23 adet TGE’den 2’sini törenle teslim aldı.

banner114
PİYASA 29.08.2024, 18:31 Erkan YILMAZ
Transfer firması 7 24 23 adet TGE’den 2’sini törenle teslim aldı

MAN’ın başarılı hafif ticari aracı TGE, üstün nitelikleriyle turizm ve servis firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Özellikle konfor ve güvenlik noktasında sunduğu ayrıcalıklarla servis ve yolcu transfer alanında çalışan firmaların gözdesi olan MAN TGE, son teslimatını ise Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren 7 24 Transfer firmasına yaptı. Filosunda halihazırda 20 adet MAN araç bulunan 7 24 Transfer, satın aldığı 23 adet MAN TGE’den 2’sini törenle teslim aldı. MAN’ın Antalya’daki Yetkili Bayii Meçikoğulları Plaza’da düzenlenen tören ile yeni araçlar 7 24 Transfer şirketinin ortakları Hilmi Uzel, Yunus Emre Uzel ve Şirket Müdürü Serkan Günaydın’a teslim edildi.

“MAN TGE araç ve hizmet kalitesi noktasında aradığımız tüm özellikleri bir arada sunuyor”

Törende konuşan Hilmi Uzel, 1995 yılında bu yana sektörde başarıyla hizmet verdiklerini belirterek, “Havalimanlarında servis ve özel araç transfer hizmeti sunan sektörümüzün lider firmalarından bir tanesiyiz. Bugün filomuzda yaklaşık 100 adet araç bulunuyor. Müşterilerimize daha iyisini sunmak ve kapasitemizi daha da artırmak adına da filomuzu güçlendirmeye ve büyütmeye devam ediyoruz. Bugün de bize çok büyük katkı sağlayacağına inandığımız yeni TGE’leri filomuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Arkasında MAN gibi bir köklü tecrübe bulunan TGE; özellikle konfor, güvenlik ve satış sonrası hizmetler noktasında aradığımız tüm kriterleri bir arada sunuyor. Ayrıca MAN ile iş birliğimizden de çok memnunuz. Geleceğe dönük yatırımlarımızda da bu iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

MAN TGE’lerin sahip olduğu konforu sayesinde müşterilerinin rahat bir ortamda yolculuk yaptıklarını vurgulayan Serkan Günaydın da şunları söyledi: “Firma olarak yeni araç yatırımlarımızda özellikle konfor, dayanıklılık, güvenlik ve satış sonrası hizmet kriterlerini gözetiyoruz. Bu konuda da MAN’ın yol arkadaşlığına çok güveniyoruz. Kendileriyle çok güçlü bir iş birliğimiz var. MAN gerek araç gerekse de hizmet kalitesi noktasında aradığımız tüm özellikleri fazlasıyla sunuyor. Bu yüzden de yeni araç yatırımımızda MAN ile devam kararı aldık. Bugün filomuza kattığımız yeni MAN TGE’leri ise tatil yörelerimizdeki farklı lokasyonlarda servis ve taşımacılık hizmetinde kullanacağız.”

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153