banner139
banner69

Gelecek Otomotiv’den Çağdaş Grup’a 25 Travego

banner113

Cesur Bingöl, Çağdaş Kiğı Karakoçan, Öz Has Bingöl ve Çağdaş Bingöl Turizm’in bünyesinde bulunduğu Çağdaş Grup, 2024 yılı için 25 adet Travego yatırım anlaşması yaptı. Bu yıla yönelik teslim edilecek araçlardan 2’incisi Çağdaş Bingöl Travel’e teslim edildi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 25.05.2024, 14:30 25.05.2024, 14:40 Taşıma Dünyası
Gelecek Otomotiv’den Çağdaş Grup’a 25 Travego
banner101

Haber: Erkan YILMAZ

Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar Mercedes-Benz Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Grup Müdürü Özgür Taşgın ve Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün tarafından Çağdaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Garip Çağdaş ve ortağı Mehmet Bal ve Kaptan Sami Sürü’ye 8 Mayıs 2024 tarihinde Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde teslim edildi. Teslimatta Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş’den Berkay Balkuv’da hazır bulundu. 

2024 yılında 25 adet Travego yatırımı

Çağdaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Garip Çağdaş, teslimat sonrasında Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. Bu yıl 2’inci Travego otobüsü teslim aldıklarını belirten Garip Çağdaş, “2023 yılında 15 adet Travego yatırımı yaptık. 2024 yılında ise 25 adetlik bir yatırım gerçekleştireceğiz. Öz Has Bingöl, Cesur Bingöl, Çağdaş Kiği Karakoçan ve Çağdaş Bingöl Turizm’in filosunda toplam şu anda 60 otobüs bulunuyor” dedi.

Otobüs yatırımında önceliğimiz hep Gelecek Otomotiv

Otobüs yatırımlarına yönelik işbirliğini her zaman Gelecek Otomotiv ile yaptığını belirten Garip Çağdaş, “Araçların tamamını Gelecek Otomotiv’den alıyorum. Ben Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün’ün dışında kimseden araç almam. Cüneyt Ergün’ün bize ilgisi ve desteklerinizden çok memnunuz” dedi

Sezona hazırlık

Ramazan Bayramı’nın yolcu talebi açısından çok iyi geçtiğini belirten Garip Çağdaş, “Sezon yaklaşıyor ve bizde sezonun yoğun geçeceği düşüncesiyle tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Filomuzu yeni yatırımlarla daha da güçlü hale getiriyoruz. Yalnız bu noktada bayram sonrasında bilet fiyatlarında çok gerileme yaşandı. Şu anda Diyarbakır-İstanbul hattında bilet fiyatları 1200 TL. Biz yine 1700 TL’den kesiyoruz. Şu anda 1200 TL sadece maliyeti karşılıyor. Kazanç sağlamak mümkün değil” dedi.  

Bingöl’den yurtdışına seferler 

Çağdaş Bingöl Travel ile sadece yurtiçine yönelik değil, yurtdışına yönelik de sefer planlamaları yaptıklarını belirten Garip Çağdaş, “Bingöl’den Avrupa’ya seferler de yapacağız. Mayıs sonunda ilk seferlerimiz Almanya, Belçika ve Hollanda ile başlıyor. Bir gece İstanbul’da konaklama ardından Avrupa yoluna devam edeceğiz. Bilet fiyatları 200 Euro olacak” dedi. 

Yeni araçlar firmaya hayırlı, uğurlu olsun 

Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Garip Çağdaş ile işbirliği içinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Garip Çağdaş firması ile sektörde faaliyet gösteriyor. Her zaman büyümeye ve kaliteli, güvenli hizmet yönelik hedefler belirliyor. Bizde bu hedefler doğrultusunda yeni yatırımlar noktasında güzel işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte her zaman desteğimizi sunmaya devam edeceğiz. Yeni Travego araçlar hayırlı, uğurlu olsun, bol kazançlar getirsin” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153