banner92
banner69

Lüks Artvin Seyahat: “Ana sıralarımız dolu gidiyor ve dolu geliyor”

Lüks Artvin Seyahat, 2024 yılı yatırım planları çerçevesinde anlaşmasını yaptığı 5 adetlik Tourismo’nun 3’üncüsünü teslim aldı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 02.09.2024, 11:15 02.09.2024, 17:12 Taşıma Dünyası
Lüks Artvin Seyahat: “Ana sıralarımız dolu gidiyor ve dolu geliyor”

■ Erkan YILMAZ

Lüks Artvin Seyahat, Mercedes-Benz Tourismo yatırımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor. 14 Ağustos 2024 tarihinde Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen törenle, Tourismo aracı, Lüks Artvin Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Sergen Aydemir teslim aldı. Sergen Aydemir ile yeni yatırımlar ve sektördeki mevcut duruma yönelik özel bir söyleşi gerçekleştirdik.

2025 yatırım planı

2024 yılı yatırım planı çerçevesinde Hasmer Otomotiv ile 5 adetlik Tourismo anlaşması yaptıklarını belirten Lüks Artvin Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Sergen Aydemir, “Yatırımımızın 3’üncü aracını teslim aldık. Kalan 2 adet Tourismo aracımızı da Ekim ve Kasım aylarında teslim alacağız” dedi. 2025 yılı yatırım planlarını da yaptıklarını açıklayan Sergen Aydemir, “Yine Hasmer Otomotiv ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde, 2025 yılı içerisinde 2023 model araçlarımızın yerine 2025 model 6-7 adet Tourismo yatırımı planlıyoruz. Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin önemli destekler veriyor, ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Heyecan aramayanlar için…

Sezonun olumlu geçtiğini de belirten Sergen Aydemir, “Ana sıralarımız dolu gidiyor ve dolu geliyor. Bundan sonrası için de heyecan aramayanlar için mutlu bir sezon olarak geçer diye düşünüyorum. Ama şu bir gerçek, herkes de bunu söyler; kış sezonu zor geçecek. Yaşayıp göreceğiz. Akıllı yatırım yapıp, önlemlerimizi alıp ona göre ilerlememiz gerekiyor. Biz de bu yıl bunu yaptık. Yeni yatırımlarla eski araçlarımızı yeniledik ve yaş ortalamamızı 1 yaş seviyesine kadar düşürdük. Bu bizim için en doğru adımdı ve ek bir çalışma yapmamıza da gerek kalmadı” dedi. 

Lüks Artvin Seyahat ile işbirliğinden mutluyuz

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, Lüks Artvin Seyahat ile yapılan işbirliğinden çok mutlu olduklarını belirterek, “Yeni araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. 5 adetlik araç anlaşmasının ilk 3 adedini teslim ettik. Kalan iki aracı da Ekim ve Kasım ayında teslim edeceğiz. 2025 yılı için de yeni yatırımlarda işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağız” dedi. ■

GAZETEMİZE LİNKE TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ

https://www.tasimadunyasi.com/e-gazete/tasima-dunyasi-gazetesi-30-agustos-2024-tarihli-h15063.html

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153