banner139
banner69

Pamukkale Turizm Karabük, Safranbolu ve Bolu’yu ulaşım ağına dahil etti

banner113

Türkiye’nin önde gelen şehirlerarası karayolu ulaşım firması Pamukkale Turizm 24 Mayıs 2024 itibariyle Karabük, Safranbolu ve Bolu’yu da ulaşım ağına dahil etti. Karabük Otogarında gerçekleşen açılış törenine tam kadro katılan Pamukkale Turizm Karabüklülerin de yoğun ilgisi ile şehre “Merhaba” dedi. 62 yıllık tecrübesi ile yolcularının konforu için tüm ayrıntıları hassasiyetle planlayan Pamukkale Turizm Karabük ve Safranbolu’ya yeni bir soluk getirme hedefiyle yola çıkarken, Karabük seferleri için Karabük Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç ile iş birliği gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 25.05.2024, 16:27 25.05.2024, 16:42 Erkan YILMAZ
Pamukkale Turizm Karabük, Safranbolu ve Bolu’yu ulaşım ağına dahil etti
banner101

Yurt çapında geniş bir ulaşım ağı bulunan Pamukkale Turizm'in açılış törenine Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Tunca Başkan, Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve Karabük acentesi işletmecisi Hüseyin Kılıç ve Pamukkale Turizm Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri ile Karabük’lü vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, yeni bir firmanın Karabük’e kazandırılmasının hayırlı olmasını diledi. Gürel, "3 yıl Denizli’de görev yapmış biri olarak onları orada da biliyordum. Saygı ve takdirle takip ediyordum. Burada da görmüş olmanın mutluluğu içerisindeyim. Karabük’ten özellikle turizm yörelerine direkt seferlerle ulaşım sağlanabilecek olmasını önemli buluyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum " dedi. Belediye Başkanı Çetinkaya, otogardaki çalışmaların başladığını, bölgenin bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

Ulaşım sektöründe standartları yükselten ve referans marka haline gelen Pamukkale Turizm’in Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Bababalım, “Bugün, Pamukkale Turizm olarak Karabük ilimize başlattığımız yeni seferlerimizin mutluluğunu yaşıyoruz. 62 yıldır, 200’den fazla noktada tecrübeli kadromuz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile yolcularımıza “keyifli yolculuklar” yaşatıyoruz. Bugünden itibaren Karabüklülere de keyifli yolculuk deneyimleri sunmak için değerli bir aile ile iş birliği gerçekleştirdik ve Kılıç Ailesi ile Karabük’te seyahatlerin kalitesini ve keyfini arttırıyoruz. Karabük'e başlattığımız seferlerde 2+1 Pamukyol araçlarımıza ek olarak ‘Jumbo’ marka araçlarımız, 75cm diz mesafesi ile muadillerinden %25 fazla diz mesafesi sunarak Türkiye’nin en geniş koltuk aralığına sahip araç olma özelliğini taşıyor. Jumbo araçlarımız ile Karabüklülere daha önce deneyimlemedikleri konforlu ve rahat bir yolculuk imkânı sağlıyor. Yeni seferlerimizin Karabük’e hayırlı olmasını diler; Karabük halkının göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür ederiz.” dedi. Safranbolu bando ekibi ile otogarı hareketlendiren Pamukkale Turizm, tüm yolcu ve otogar çalışanlarına yaz seferlerinin tamamında ikram menüsünde bulunan dondurmalardan ikram etti. Ayrıca otobüs maketi ve balon hediyeleriyle çocuk yolcularını da gülümsetti.

“Hoşbulduk Bolu”

Bolu seferleri için Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Otogar işletmecisi Erdal Bayrak ile iş birliği gerçekleştirdi. Karabük açılış töreninin ardından Bolu otogarında gerçekleştirilen açılış törenine Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Hakkı Fidan, Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Tunca Başkan ve Bolu acentesi işletmecisi Erdal Bayrak, Pamukkale Turizm Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri katıldılar. Kurdele kesimi ile birlikte gerçekleştirilen yazıhane açılışı ile Bolu seferleri başladı.

Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdullah Alemdar, “Terminalin bünyesine Pamukkale Turizmin gelmesi ile çeşitlilik ve kalite artacaktır. Pamukkale Turizmin Bolu'ya gelmesinden yana mutluluğumu ifade ederim. Meclis üyemiz Erdal Bayrak’a ise yeni iş yerinde hayırlı, bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bababalım “Deneyimli kaptanlarımız, güler yüzlü ve profesyonel araç içi ekibimiz ile yolcularımızın seyahatlerini en iyi şekilde geçirmeleri için en ince ayrıntıya kadar titizlikle çalışıyor ve yolcularımıza keyifli bir yolculuk deneyimi sunuyoruz. Yeni seferlerimizin Bolu’ya hayırlı olmasını dilerim.” ded

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153