European Truck Simulator 2 oyunu, DAF XD dağıtım kamyonunu bünyesine katıyor

DAF Trucks ve SCS Software, Yeni Nesil DAF XD dağıtım kamyonunu Euro Truck Simulator 2'ye (ETS2) ekledi. "International Truck of the Year 2023", son derece popüler bilgisayar oyununda yer alan ilk dağıtım kamyonudur.

banner114
TAŞITLAR 27.11.2023, 12:59 Taşıma Dünyası
European Truck Simulator 2 oyunu, DAF XD dağıtım kamyonunu bünyesine katıyor

Geçtiğimiz yıl IAA'da tanıtılan, en son teknolojilere sahip Yeni Nesil DAF XD bölgesel ve ulusal dağıtım segmentinde yeni bir standart oluşturdu. Verimlilik, güvenlik ve sürücü konforu alanlarında XD, kendine özgü bir lig yarattı.

Üstün görüş kabiliyetini deneyimleyin

Oyuncular bilgisayar oyununda XD'nin birinci sınıf güvenliğini sanal olarak deneyimleyebilir. Geniş ön cam ve ultra düşük seviyeden başlayan yan camlar, alçak kabin konumu ve isteğe bağlı geniş görüşlü camla birleşerek benzersiz bir doğrudan görüş sağlar. Ayrıca benzersiz DAF Corner View ve DAF Digital Vision System ile optimum dolaylı görüş oyunda garanti edilir.

European Truck Simulator 2

SCS Software CEO'su Pavel Šebor, "DAF XD'yi Euro Truck Simulator 2'ye ekleyerek DAF Trucks ile kurduğumuz iş ortaklığından memnuniyet duyuyorum. DAF XD'yi oyun dünyamıza katmak, her bir yolculuğu keyifli ve özgün kılma misyonumuzda önemli bir dönüm noktası oldu" diyor.

Euro Truck Simulator STEAM mağazası aracılığıyla alınabilir.

DAF Sanal Deneyimi

DAF Trucks Satış Müdürü Rik van Aken, "DAF Digital Vision System ile donatılan DAF XD'yi Euro Truck Simulator 2'de görmekten heyecan duyuyoruz. Bu sayede binlerce oyuncu, ödüllü dağıtım kamyonumuzun birçok benzersiz özelliğini kendileri deneyimleyebilir," dedi.

Euro Truck Simulator 2 Nasıl Oynanır?

Euro Truck Simulator 2 oyununun oynanışı tamamen açık bir dünya üzerine kurulmuştur. Oyuncular yakıt, bakım ve gerekli ücretlere ayak uydurabilmek için araçlarla taşımacılık yaparlar. Oyun içerisinde kamyonlar ile birlikte herhangi bir yere gitmek mümkündür. Oyuncular başlangıçta haritada belirlenmiş olan şehirlerden birini seçerler ve bu seçilen şehir onların karargahları olur. İlk başta yapılan görevler daha çok hızlı işler olarak bilinir. Bu işler sırasında ortaya çıkan yakın ve yol ücretlerini teslimat şirketi karşılar.

Oyuncu daha fazla para kazanarak kendine farklı kamyonlar satın alabilir. Ayrıca Euro Truck Simulator 2 oyunu içerisinde ev garajı satın almak da mümkündür. Oyuncular tamamladıkları her teslimat sonrasında tecrübe puanı kazanırlar. Seviye atlandıkça da beceri puanları kazanılır ve bu beceri puanları ile farklı yetenekler geliştirilebilir. Böylece oyuncular zamanla daha iyi ücretler kazanmaya başlar. Yedi tane farklı harita DLC’si ile farklı ülkeler içerisinde kamyon şoförlüğü yapmak mümkün olur. Oyunun ilerlemesi ile birlikte kamyon ile taşıma yapan bir şirket kurmak mümkündür.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153