TÜVTÜRK Yüzüncü Yıl İstasyonu’nu Hadımköy Gişeler Mevkiinde Açtı

Türkiye’de periyodik araç muayenesinde tek yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK, İstanbul Esenyurt’ta yeni araç muayene istasyonunu hizmete açtı. TÜVTÜRK Yüzüncü Yıl Araç Muayene İstasyonu toplam 6 araç muayene kanalıyla binek ve ağır ticari araçlara muayene hizmeti verecek.

banner114
TAŞITLAR 19.07.2024, 19:31 Erkan YILMAZ
TÜVTÜRK Yüzüncü Yıl İstasyonu’nu Hadımköy Gişeler Mevkiinde Açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, araç muayene kapasitesi ve hizmet kalitesini artırmak için yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.Bu kapsamda İstanbul Esenyurt ilçesinde Hadımköy mevkiinde yer alan yeni araç muayene istasyonu, 16 Temmuz tarihinde hizmet vermeye başladı. İstanbul’daki araç muayene hizmet kapasitesini artıracak Yüzüncü Yıl İstasyonu TÜVTÜRK’ün İstanbul’daki 15, Türkiye genelinde ise 214’üncü sabit istasyonu oldu.Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulan istasyonda toplamda 6 kanalda binek ve ağır vasıtalara muayene hizmeti sunuluyor. İstasyonda araç sahipleri ayrıca egzoz gazı emisyon ölçümü hizmeti de alabilecek.

Sürdürülebilirliğe katkı sağlanacak

Son teknoloji ile donatılan Yüzüncü Yıl İstasyonu, temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına olanak tanımasıyla TÜVTÜRK’ün sürdürülebilirlik hedeflerine katkıda bulunuyor. İstasyonun aydınlatma ihtiyacı istasyon çatısına yerleştirilen güneş tüpü sistemiyle sağlanıyor. Bu sistemle gün ışığı tüplerden geçerek muayene alanının led aydınlatmasına katkı sağlıyor. İstasyonda ayrıca elektrikli otomobiller için şarj üniteleri kurulacak olup elektrikli otomobil sahipleri bu alanlarda araçlarını şarj edebilecekler.

Randevular ücretsiz

Yüzüncü Yıl Araç Muayene İstasyonu, pazar günü hariç haftanın her günü 08:30 - 18:30 saatleri arasında araç sahiplerine hizmet veriyor. Araç muayene işlemlerini yaptırmak isteyen araç sahipleri www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden randevularını ücretsiz bir şekilde alabiliyor.

İstasyon Adresi: Akçaburgaz Mah. Şehit Halil İbrahim Yıldırım Çıkmazı Sok. No:3/1 Esenyurt / İstanbul

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153