Nano teknoloji ile temizleme
UlaşımPark’a ait 336 otobüsteki temizlikler son teknoloji temizlik uygulamalarından olan veNano Teknoloji Laboratuarlar’ında geliştirilmiş yöntemler ile gerçekleştirildi. Avrupa Birliği Standartlarına göre üretilmiş, patentli 80 ppm yoğunluğunda nano gümüş solüsyonu ile yapılan temizlik çalışmalarında kullanılan malzemeler Sağlık Bakanlığı onaylı olan ‘’ Biyodisel Ürün Ruhsatnamesine’’ sahip olması ile herhangi bir risk debarındırmıyor.
3 ay etkisi sürüyor
Uygulama üç ay boyunca etkisini sürdürüyor. Yapılan sislemenin ardından her ay düzenli olarak mikrop miktarı ölçümü yapılırken 3 ayda bir de ilaçlama çalışması gerçekleştiriliyor.
Her gün temizlik
UlaşımPark tarafından tüm otobüsler gün sonunda park edilerek sırasıyla temizliğe alınıyor. Sabaha kadar 30 personel ile araçların temizlenmesini gerçekleştirenUlaşımPark, yolcularının hijyenik bir ortamda seyahat etmesini sağlıyor.30kişi ile otobüslerin adeta temizlenmedik tek noktasını bırakmayan ekipler, araçları titizlikle temizliyerek yeni bir güne hazır hale getiriyor.
Bayrama özel önlemler
UlaşımPark Otobüs İşletme Müdürlüğü bayramda oluşabilecek olası yoğunluktan ötürü bayram öncesi birtakım önlemler almayı da ihmal etmedi. Günlük ortalama 65 bin kişinin taşındığı otobüslerde temizlik konusunda da titiz davranan yetkililer bayramda oluşabilecek yolcu şikayetleri konusunda da yolcu ilişkileri birimi ile hizmet vermeye devam ederek vatandaşları dinlemeye, şikayetlerini çözmeye devam edecek. Bu doğrultuda Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi tarafından şikayet, öneri ve talepler alınabilecek.





