banner92
banner69

Trabzon-Tiflis seferleri için geri sayıma geçildi

Trabzon-Tiflis arasında gerçekleştirilecek olan direkt uçuş seferlerinin başlamasına kısa bir süre kala Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde toplantı gerçekleştirildi.

banner114
YOLCU 02.09.2024, 10:11 Erkan YILMAZ
Trabzon-Tiflis seferleri için geri sayıma geçildi

Trabzon’un sağlık turizmi potansiyelini artırmak amacıyla Gürcistan’a başlatılacak direkt uçuş seferleri öncesinde proje paydaşlarıyla bir araya gelinerek istişarede bulunuldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim'in başkanlık ettiği toplantıya, TTSO Meclis Katip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Sorumlusu Mehmet Üçüncüoğlu, seferleri düzenleyecek Ulutour adına Ali Osman Ulusoy Şirketler Gurubu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın, Trabzon'daki hastane, sağlık kuruluşu, otel ve AVM temsilcileri katıldı. Toplantıda Trabzon-Tiflis arasında yapılacak olan direkt uçuşların detayları konuşuldu, 13 maddeden oluşan sözleşmenin maddeleri tek tek görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Trabzon-Tiflis direkt seferlerinin şehre büyük katkı sağlayacağını belirten Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, “Bu proje sağlık, turizm ve ticaret gibi farklı sektörlerde olumlu etkiler yaratacak. Trabzon, sağlık turizmi potansiyeli yüksek bir şehir. Gürcistan ile aramızda kurulacak olan doğrudan uçuş hattı, şehirdeki hastaneler, oteller, AVM’ler gibi çeşitli kuruluşlarla Gürcistan’daki vatandaşlar arasında bir köprü oluşturacak. Bu projeyi Trabzon’un geleceğine yatırım olarak değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak taşın altına elimizi koyduk ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Trabzon’un sağlık turizminde bir merkez haline gelmesi için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışacağız” dedi. Gürcistan'daki muhataplarla görüşmelerin devam ettiği ve ilk uçuşun Ekim ayı başında planlandığı belirtildi.

Yorumlar (0)
banner92
banner117
15
açık
banner159
banner153